שם
דוא"ל
טלפון
הודעה

ויזת עבודה במקסיקו- F1/F2

אם חשבו לכם לעבוד באופן חוקי, ללא כל דאגות,
אם אתם אוהבים חופשים, שמש, מסיבות ומחפשים דרך מהנה לעשות כסף,
עבודה במקסיקו זה הפתרון בשבילכם!





באופן עקרוני, בעלי דרכון ישראלי יכולים להיכנס למקסיקו לתקופה של 90 יום באופציה ליותר ללא כל צורך בהוצאת ויזה. עקב הביקוש הגדול של ישראלים צעירים לבקר במדינת הסומבררו שוק העבודה במקסיקו החל תופס תאוצה ואיתו באו לא מעט סיכונים שיש לקחת בחשבון כשהראשון בהם הוא נושא ההגירה. כיום כשמקסיקו מציעה מגוון עצום של אטרקציות, נופים עוצרי נשימה, חופים שטופי שמש ומחייה זולה במיוחד ביחס למשכורת גבוהה שניתנת בדולרים כל שנדרש כדי להפוך את זה למושלם הוא אישורי עבודה, ונחשו מה, יש אישורים ובשפע!!!!!

ויזות העבודה במקסיקו נקראת F1/F2 והיא מאפשרת עבודה ברחבי המדינה לשנה שלמה!!!

עלויות:

העלויות של האישורי עבודה הן גבוהות אך מסובסדות ברובן ע"י החברה:
ויזת עבודה לשנה עולה 800$ מחצית ממנה החברה מממנת ישירות ואת ה-400 דולר הנותרים העובד ישלם בתחילת עבודתו:
200$ פיקדון ואת ה- 200$ הנותרים ישלם העובד בתשלומים על פי נוחיותו
מהמשכורת שלו.
לאחר 4 חודשי עבודה החברה מחזירה את כל הסכום לעובד!!!!
10% מהמשכורת יהוו תשלום למס הכנסה במקסיקו כך שהרווח אותו תקבלו מהעבודה פטור מתשלום מס בארץ.

היתרון המשמעותי של הויזה הזו שעובדים רבים מנצלים אותו לטובתם הוא שבניגוד לאשרות עבודה אחרות בעולם הויזה הזו כבילה גם אם יוצאים מגבולות המדינה וחוזרים אליה ותוקפה לא מתבטל כתוצאה מכל. כלומר תארו לכם לעבוד במקסיקו ארבעה חודשים להרוויח כסף להמשך טיול בדרום אמריקה של 5 חודשים ואך כך לחזור למקסיקו לעבוד עוד קצת ולחסוך כסף בשביל לימודים בארץ!